Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδήλωση αλληλεγγύης στην Αργολίδα

Εκδήλωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους του εργοστασίου «Εσπερίδες», που βρίσκονται «στον αέρα» μετά την καταστροφή των εγκαταστάσεων από πυρκαγιά στα τέλη Αυγούστου, οργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συμμετοχή των σωματείων Ιδιωτικών Υπάλληλων, Τεχνιτών - Οικοδόμων και Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό και της Επιτροπής Ανέργων. Τα σωματεία διεκδικούν: Επαναλειτουργία όλων των εγκαταστάσεων του εργοστασίου. Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας ανεξαρτήτου εργασιακής σχέσης. Μέτρα στήριξης των εργαζομένων για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει συζήτηση για τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση και τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των εργαζομένων του εργοστασίου. Θα προβληθεί επίσης ντοκιμαντέρ για τον αγώνα των χαλυβουργών και θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τοπικό μουσικό σχήμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ