Τρίτη 21 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Σίφουνας» η Μπόλτον

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιβλήθηκε της Φούλαμ με 3-2. Παρά τη νίκη αυτή, ο προπονητής των «μπέμπηδων», Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, φάνηκε προβληματισμένος και απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του και ιδιαίτερα από την αμυντική διάταξη της ομάδας του.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ, μετά την κατάκτηση του Τσάριτι Σιλντ, πήρε και την πρώτη της νίκη για το πρωτάθλημα επί της Γουέστ Χαμ με 2-1 και βλέπει με άλλο μάτι τη νέα χρονιά. Μια από τα ίδια και για τη Λιντς που χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 2-0 της Σαουθάμπτον και τώρα ελπίζει, μετά το καλό ξεκίνημα, μια καλύτερη χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Η έκπληξη όμως έγινε στο Λέστερ όπου η Μπόλτον πέρασε σαν σίφουνας και συνέτριψε την ομώνυμη ομάδα με 5-0 προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο τον τεχνικό της ομάδας, Πίτερ Τέιλορ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Τότεναμ - Αστον Βίλα 0-0, Σάντερλαντ - Ιπσουιτς 1-0, Τσέλσι - Νιουκάστλ 1-1, Τσάρλτον - Εβερτον 1-2, Ντέρμπι - Μπλάκμπερν 2-1 και Μίντλεσμπρο - Αρσεναλ 0-4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ