Τρίτη 21 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προβληματισμός...

Σκιά του εαυτού του του ήταν ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Εσπανιόλ. Οι Ισπανοί χωρίς να δυσκολευτούν, πήραν τη νίκη με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι τους επί ισπανικού εδάφους και έβαλαν σε προβληματισμό τους «ερυθρόλευκους» για το τι μέλλει γενέσθαι.

Κατά την επιστροφή στην Αθήνα, ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου, Τάκης Λεμονής, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση των παικτών του τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα μπορούσε να είναι διαφορετικό αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς η εμφάνιση είναι αυτή που μετράει. «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση κι αυτό ήταν που μας πείραξε περισσότερο. Υπήρχε κόπωση αλλά δεν ήταν αυτή η εικόνα που έπρεπε να δείξει η ομάδα. Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν καλύτερο αλλά και πάλι δε θα ήμουν ευχαριστημένος αφού αυτό που μετράει είναι η εικόνα της ομάδας».

Για τη συνέχεια και ενόψει των αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν την Πορτουγκέζε αύριο στις 19.15. Σκοπός για άλλη μία φορά είναι η συλλογή συμπερασμάτων και εμπειριών καθώς και το μοντάρισμα της ομάδας. Από το παιχνίδι πιθανότατα θα απουσιάσει ο Στέλιος Βενετίδης λόγω τραυματισμού ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Ζε Ελίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ