Τρίτη 21 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αγωνιστική εκπλήξεων

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από το κύπελλο Ελλάδας στους αγώνες που διεξήχθησαν το περασμένο τριήμερο. Τόσο ο Παναθηναϊκός, για την 3η αγωνιστική, όσο και ο Πανιώνιος σε εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική, παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στους Πατραϊκό και Λεωνίδιο αντίστοιχα, κάτι που βάζει σε σκέψεις, ειδικά τους Νεοσμυρνιώτες. Παράλληλα, την ήττα γνώρισε ο Ιωνικός στη Νίκαια από τον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι», στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σλάβια Πράγας, δεν ικανοποίησαν τον τεχνικό τους που προσπάθησε να ξεκουράσει τους διεθνείς. Οι Πατρινοί φάνηκαν πιο αξιόλογοι στις επιθέσεις τους αλλά η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης τούς στέρησε ακόμα και τη νίκη καθώς σε δύο περιπτώσεις τόσο ο Καλύκας όσο και ο Γκίμπρο δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από ευνοϊκή θέση.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος τα βρήκε σκούρα στο Λεωνίδιο από την ομώνυμη ομάδα καθώς... άφησε βαθμούς για άλλη μια αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους «κυανέρυθρους» που δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ με 1-0 δείχνοντας πως αφυπνίστηκαν για τα καλά ύστερα από το άσχημο ξεκίνημα στο θεσμό. Το νικητήριο τέρμα για τους Κρητικούς πέτυχε ο Κιάσσος (29').

Στην αντίπερα όχθη όμως κινήθηκαν οι υπόλοιπες ομάδες της Εθνικής Κατηγορίας. Η ΑΕΚ, πήρε τη νίκη με τέρματα των Ζήκου (55') και Τσάρτα (60' πέναλτι). Στην Πάτρα, η Παναχαϊκή αν και έχανε με 2-0 από τα Χανιά, ανέβασε τις... στροφές της από το 52' και επικράτησε τελικά με 4-2. Στην Ξάνθη, η ομώνυμη ομάδα δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης τον οποίο συνέτριψε με 6-1. Τέλος, χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο Αρης, νίκησε τον Ακράτητο στο γήπεδο Χαριλάου με 2-0.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής: Παναιγιάλειος - Παναιτωλικός 1-0, Πανηλειακός - Ατρόμητος 2-1, Ολυμπιακός Β. - Ελευσίνα 1-1, Αθηναϊκός - Κιλκισιακός 0-1, Καλαμάτα - Λάρισα 1-2, Γιάννενα - Εθνικός 1-1, Απόλλων Καλαμαριάς - Μαρκό 3-0, Πανσερραϊκός - Ναυπακτιακός 2-1, Απόλλων Αθηνών - Καβάλα 2-0, Προοδευτική - Τρίκαλα 4-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ