Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλεσμα σε άμιλλα από την ΤΟ Κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης

Με σύνθημα «Ολοι στη μάχη την Κυριακή 18 Δεκέμβρη, με τον "Ριζοσπάστη" και τις Θέσεις του 20ούΣυνεδρίου του ΚΚΕ», η ΤΟ Κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί σε άμιλλα την ΤΟ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην πρόσκλησή της αναφέρει: «Ολες οι ΚΟΒ χρειάζεται να κάνουμε έναν καλό προγραμματισμό ώστε να φτάσει ο "Ριζοσπάστης" σε όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο. Αυτή η εξόρμηση, που θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο έντονων πολιτικών εξελίξεων διεθνώς και στη χώρα μας, αποτελεί σημαντική αφορμή για να έρθουμε σε επαφή με τους εκατοντάδες οπαδούς και φίλους του Κόμματος, της κάθε ΚΟΒ.

Πανεξόρμηση σημαίνει και συντροφική άμιλλα μεταξύ ΚΟΒ και συντρόφων. Η ΤΕ Κεντροανατολικών, στο τέλος της πανεξόρμησης, θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στην πρωτοπόρα ΚΟΒ, που θα αναγράφεται η πρωτιά της στην πανεξόρμηση με τις Θέσεις του 20ού Συνεδρίου. Η πρωτιά θα παίρνει υπόψη εκτός από το ποσοστό κάλυψης του πλάνου και άλλα ποιοτικά κριτήρια.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε ως ΤΟ σε άμιλλα και την ΤΟ Βορειοδυτικών συνοικιών.

Καλή μας επιτυχία, σύντροφοι. Ολοι στη μάχη για την υπερκάλυψη του πλάνου. Ζήτω το 20όΣυνέδριο! Ζήτω τα 98 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ