Σάββατο 21 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΡΩΜΗ.-- Τουλάχιστον έξι επιζώντες φέρονταν χτες να είχαν εντοπίσει τα σωστικά συνεργεία στο ισοπεδωμένο από χιονοστοιβάδα ξενοδοχείο «Rigopiano», στην κεντρική Ιταλία. Ανάμεσά τους και δύο παιδιά. Ωστόσο, 23 άνθρωποι εξακολουθούσαν να αγνοούνται και 4 είχαν ήδη ανασυρθεί νεκροί.

ΚΑΜΠΕΡΑ.-- Ελληνικής καταγωγής φέρεται να ήταν ο άνδρας που έπεσε χτες με αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη, σκοτώνοντας δύο ενήλικες και ένα παιδί. Πέντε ακόμα άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για έναν 26χρονο που εμφανίζεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, με προβλήματα ψυχικής υγείας.

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ - ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.-- Ο Μεξικανός ναρκέμπορος Χοακίν Γκουζμάν γνωστός και ως «Ελ Τσάπο» επρόκειτο χτες να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, λίγες ώρες μετά την έκδοσή του στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο 59χρονος Γκουζμάν, μεταφέρθηκε με μικρό αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακάρθουρ του Λονγκ Αϊλαντ από τις φυλακές όπου κρατούνταν στα βόρεια του Μεξικού, ώσπου με πομπή αστυνομικών οχημάτων μεταφέρθηκε σε ομοσπονδιακή φυλακή της Νέας Υόρκης.

ΝΤΟΧΑ.-- Ενας 40χρονος Βρετανός σκοτώθηκε χτες σε εργοτάξιο κατασκευής σταδίου για το Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου του 2022 στο Κατάρ στη διάρκεια εργασιών. Οι ακριβείς αιτίες και συνθήκες του δυστυχήματος δεν έγιναν άμεσα γνωστές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ