Σάββατο 4 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλούμε το λαό να συμπορευτεί με το ΚΚΕ

-- Είστε από τους πολιτικούς που δεν έχουν ούτε facebook ούτε twitter και με έχει εντυπωσιάσει λίγο αυτό.

-- Για να έχω followers;

-- Εντάξει, μετά από αυτήν την απάντηση, respect, δε λέω τίποτε άλλο.

Υπάρχει ένα εκλογικό όριο που θέτετε και λέτε ότι από κει και πάνω έχουμε πετύχει έναν στόχο; Γιατί βλέπω ότι οι δημοσκοπήσεις έχουν αρχίσει και σας δίνουν μεγαλύτερα νούμερα απ' αυτά που πήρατε στην κάλπη. Η τελευταία δημοσκόπηση σάς δίνει πρόθεση ψήφου με την αναγωγή 8%.

-- Οσο πιο ψηλά γίνεται. Εμείς πιστεύουμε ότι το εκλογικό ποσοστό που παίρνει κάθε κόμμα είναι η αποτύπωση, τη συγκεκριμένη στιγμή, της συνειδητοποίησης ή της επιλογής που κάνει ο λαός μας, ιδιαίτερα για το ΚΚΕ, δείχνει μια ριζοσπαστικοποίηση, δείχνει το επίπεδο.

-- Ισχύει ότι όσο πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβαίνετε εσείς ή όχι; Δηλαδή, η εικόνα που έχουμε εμείς είναι ότι είναι λογικό ότι όσο πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβαίνουν κάποιες δυνάμεις εξ αριστερών, άρα και το ΚΚΕ. Ισχύει αυτή η ανάλυση;

-- Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν, ιδιαίτερα όμως απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία που ψήφισε και επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας τον εαυτό του αριστερό, έχει μια τέτοια ιδεολογία, είχε μια τέτοια πορεία τα προηγούμενα χρόνια, πολλοί απ' αυτούς είχαν συμπαραταχθεί με το ΚΚΕ και το είχαν ενισχύσει, φτάνοντάς το σε διπλάσια ποσοστά απ' αυτά που πήρε όταν ανέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και ζητάμε όλος αυτός ο κόσμος όχι μόνο να ψηφίσει, αλλά να συμπορευτεί, άσχετα με τις επιμέρους διαφωνίες του ή επιφυλάξεις για πλευρές της ιδεολογίας μας, τώρα με το ΚΚΕ. Δεν είναι λύση ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι λύση άλλα κόμματα, που απλώς λειτουργούν ουσιαστικά στο να βάζουν εμπόδια σε μια πραγματική ριζοσπαστικοποίηση και σε μια μεγάλη άνοδο του ΚΚΕ, και πρέπει όλος αυτός ο κόσμος να συσπειρωθεί και να έρθει μαζί μας.

-- Συνέδριο πότε έχετε;

-- Από 30 Μάρτη έως 2 Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ