Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας για τους απλήρωτους συμβασιούχους

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών, τη Δευτέρα 20/2, στις 13.00, θα πραγματοποιήσει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, απαιτώντας την άμεση πληρωμή όλων των εργαζομένων. Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους να κλιμακώσουν τον αγώνα τους παίρνοντας μέρος στο συλλαλητήριο στις 21/2.

Το Συνδικάτο υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση έχει με ευθύνη της αφήσει χιλιάδες εργαζόμενους στους δήμους απλήρωτους για μεγάλο διάστημα, ενώ αναφερόμενο στην τροπολογία που ήρθε στη Βουλή για να διευθετηθεί ο τρόπος πληρωμής των συμβασιούχων, σημειώνει πως «ακόμα και αν σήμερα ψηφισθεί η τροπολογία, οι συνάδελφοι το νωρίτερο που θα πληρωθούν είναι στις 10 του Μάρτη. Πώς θα μπορέσουν να επιβιώσουν αυτοί οι συνάδελφοι αλλά και οι οικογένειές τους;».

Γι' αυτό το Συνδικάτο απαιτεί η κυβέρνηση «να δώσει τώρα λύση. Να πληρώσει όλους τους συναδέλφους άμεσα». Απευθυνόμενο στους συμβασιούχους, τους καλεί να οργανώσουν τον αγώνα τους, «σε κάθε δήμο να φτιαχτεί και μια επιτροπή συμβασιούχων πλάι στα ταξικά σωματεία και στο Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής». Να διεκδικήσουν την άμεση πληρωμή όλων, καμιά απόλυση εργαζόμενου, διατήρηση όλων των συμβάσεων μέχρι τις 31/12/2017 και μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ