Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΜΠ
Τρίτη 48ωρη απεργία για τα δικαιώματά τους

Στην τρίτη 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα οι καθαρίστριες που εργάζονται στο ΕΜΠ, μέσω της εργολαβικής εταιρείας «ISS», διεκδικώντας καμία μείωση μισθού, επαναφορά των κομμένων τριετιών και επιδομάτων, πρόσληψη νέων εργαζομένων για την καθαριότητα του Πολυτεχνείου, πλήρες ωράριο για όλους τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, μόνιμη δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα.

Σήμερα θα συγκεντρωθούν στις 11 π.μ. στην πύλη του ΕΜΠ στου Ζωγράφου και θα κάνουν εξόρμηση στα κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου να ενημερώσουν για τον αγώνα τους και τις διεκδικήσεις τους. Αύριο θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας μαζί με τους εργολαβικούς εργαζόμενους των νοσοκομείων.

Στη διάρκεια της χτεσινής Γενικής Συνέλευσης, χαιρετισμούς απηύθυναν η Γιάννα Σαρρή, πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Καθαριστών - Καθαριστριών νομού Αττικής, ο Νίκος Διακογεωργίου, εκ μέρους του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ, καθώς και εκπρόσωποι φοιτητικών συλλόγων που συμπαραστέκονται στον αγώνα των καθαριστριών του ΕΜΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ