Σάββατο 4 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
Υπερδιπλάσια συμμετοχή στις αρχαιρεσίες

Με αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων κατά 120% ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας, που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ. Στις εκλογές ψήφισαν 253 εργαζόμενοι, από 111 το 2014. Εκλέχτηκαν 6 αντιπρόσωποι (από 3) για το Εργατικό Κέντρο και 3 αντιπρόσωποι (από 1) για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Το Σωματείο χαιρετίζει τους εργαζόμενους που ανέπτυξαν αγωνιστική δράση το προηγούμενο διάστημα και συνέβαλαν στην μαζικοποίηση του Σωματείου, αλλά και στην αύξηση της συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του. «Δυναμώνουμε τη φωνή μας και συνεχίζουμε δυνατότεροι να παλεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας, με διαρκείς αγώνες για να διεκδικήσουμε ζωή και δουλειά με δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αυτή η σημαντική αύξηση της συσπείρωσης στο ταξικό Σωματείο φαίνεται ότι ανησύχησε τον ΠΑΣΚίτη πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Δράμας, για τον οποίο καταγγέλθηκε ότι εκφοβίζει εργαζόμενους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες.

Το Σωματείο καταγγέλλει αυτές τις πρακτικές, καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα για τον ρόλο του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού, «να μη φοβηθούν, να πεισμώσουν» και στις επικείμενες αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Δράμας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της «Ταξικής Αγωνιστικής Ενότητας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ