Σάββατο 4 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
Καθημερινός αγώνας για δεδουλευμένα και θέσεις εργασίας

Από τη χτεσινή διαμαρτυρία

MotionTeam

Από τη χτεσινή διαμαρτυρία
Νέα κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ», διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Απαίτησαν από την κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας να παρέμβουν για να σταματήσουν αλυσίδες σούπερ μάρκετ να αναλαμβάνουν τη λειτουργία των πρώην καταστημάτων της «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ», χωρίς να διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας των απλήρωτων εργαζομένων.

Οι εκπρόσωποι του υπουργείου πέταξαν το μπαλάκι στις Επιθεωρήσεις Εργασίας, με τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά κάνει πλάτες στους εργοδότες. Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις έξω από το κατάστημα της «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» που βρίσκεται στην οδό Θ. Σταύρου στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, το οποίο πέρασε στα χέρια της επιχείρησης «Discount Markt», χωρίς να διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας, αλλά και σε κάθε άλλο κατάστημα, όπου θα επιχειρηθεί ανάλογη μεθόδευση.

Το ΔΣ του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ενεργά στον αγώνα, που θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, αλλά και στην περιφρούρησή του. Συμπαραστεκόμενος στον αγώνα τους, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας έκανε χτες παρέμβαση στην κεντρική διεύθυνση του ΣΕΠΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ