Παρασκευή 17 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Την Κυριακή ο αγωνιστικός γιορτασμός στο Κιλελέρ

Στις 12.30 μ.μ., μπροστά στο Μνημείο του Αγρότη

Την Κυριακή 19 Μάρτη, στις 12.30 μ.μ., στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων, πραγματοποιείται η αγωνιστική συγκέντρωση για τον γιορτασμό της 107ης επετείου του Κιλελέρ, που οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Ο φετινός γιορτασμός έρχεται μετά από τον συντονισμένο πανελλαδικό αγώνα που έδωσε στα μπλόκα η μικρομεσαία αγροτιά, ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ και στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων που την οδηγούν στη φτώχεια και το ξεκλήρισμα.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, «για να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η απόφασή της να μην ικανοποιήσει ούτε ένα από τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά μας όχι μόνο δεν μας οδηγεί στην αγωνιστική υποχώρηση, αλλά, αντίθετα, μας πεισμώνει περισσότερο κι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την πάλη μας». Και υπογραμμίζει: «Κολίγοι στα νέα "τσιφλίκια" των μεγαλοεπιχειρηματιών, των τραπεζιτών, των μονοπωλιακών ομίλων δεν θα γίνουμε».

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση απευθύνει, επίσης, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (αναχώρηση πούλμαν στις 11 π.μ. από την πλατεία Λαού), καθώς και η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ (αναχώρηση πούλμαν στις 11.30 π.μ. από το δημαρχείο Βόλου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ