Τετάρτη 22 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Σε ρυθμούς Βελγίου

Στους ρυθμούς του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο στις 25/3, για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων για το Μουντιάλ του 2018, κινούνται πλέον όλοι στην Εθνική ανδρών. Οι προπονήσεις των παικτών που έχουν κληθεί στην αποστολή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε, συνεχίζονται εντατικά ρυθμούς. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο άσος του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα που πρόσφατα πήρε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποιούν και οι παίκτες του Ολυμπιακού Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος.

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο Μίκαελ Σκίμπε επισήμανε πως η Εθνική καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ωστόσο διευκρίνισε πως στο ελληνικό συγκρότημα δεν υπάρχει άγχος. Αντίθετα, για τον Γερμανό τεχνικό η καλή αμυντική λειτουργία της Εθνικής είναι ένα σημαντικό όπλο προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια ομάδα ιδιαίτερα αξιόλογη επιθετικά όπως το Βέλγιο. Οπως σημείωσε ο Μίκαελ Σκίμπε, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2018 είναι σίγουρο ότι η Εθνική θα κληθεί να αποδείξει ότι το αξίζει αυτό απέναντι και σε ισχυρούς αντιπάλους.

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Ζέκα χαρακτήρισε μοναδική εμπειρία να συμμετάσχει στο ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αναφέρθηκε στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που συνάντησε απ' όλους τους συμπαίκτες του ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της ερχόμενης αναμέτρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ