Τετάρτη 22 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Τα δύο ντέρμπι των ημιτελικών

Τα δύο ντέρμπι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, που ήταν δεδομένο ότι θα προέκυπταν μετά την πρόκριση των τεσσάρων ισχυρών του πρωταθλήματος, έγιναν γνωστά χτες. Τα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση της ΕΠΟ είναι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, με τους τέσσερις αντιπάλους να διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης σε διπλούς αγώνες. Αξιοσημείωτο ότι η συγκεκριμένη τετράδα είχε να βρεθεί σε ημιτελικά Κυπέλλου από το 1949, και τότε οι ημιτελικοί είχαν διεξαχθεί με τον ίδιο συνδυασμό.

Στις 12 και 13 Απρίλη θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια, σε «Γ. Καραϊσκάκης» και «Απ. Νικολαΐδης», και οι ρεβάνς στις 26 και 27 του ίδιου μήνα σε ΟΑΚΑ και Τούμπα. Σημειωτέον, στις 9 Απρίλη ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Super League, και λίγες μέρες αργότερα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου για το Κύπελλο.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 6 Μάη, με πιθανότερη έδρα το ΟΑΚΑ, εκτός κι αν προκριθεί η ΑΕΚ και ο αντίπαλός της φέρει αντίρρηση για το Στάδιο (επειδή αποτελεί έδρα της «Ενωσης»), οπότε ενδέχεται να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ