Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Τελικά Παγκόσμιου Νέων - Νεανίδων

Με νικητή τον Μολδαβό Ντιμίτρι Σβετούσκιν έληξε και το Διεθνές Τουρνουά «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση» του Δήμου Νίκαιας

Ο διεθνής μετρ Ντιμίτρι Σβετούσκιν από τη Μολδαβία
Ο διεθνής μετρ Ντιμίτρι Σβετούσκιν από τη Μολδαβία
Με ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι στους τρεις τελευταίους γύρους ο Ούγγρος GM Aus νίκησε τον Κινέζο Μπου, τον Γεωργιανό Γκαγκουνασβίλι και τον Αρμένιο Σαργκισιάν και κατέλαβε την πρώτη θέση και τον παγκόσμιο τίτλο Νέων 2001 με 10 βαθμούς σε 13 αγώνες και 89 συμμετοχές. Δεύτερη - τρίτη θέση με 9,5 βαθ. οι Γκαγκουνασβίλι και Αρονιάν (Αρμενία) 4: Νι Χουά (Κίνα), 9 β. 5-11: Αζάροβ (Λευκορ.), Μπου, Ιζόρια (Γεωργία), Σαπόσνικοβ (Ρωσία), Μίτον (Πολωνία), Ρόιζ (Ισραήλ), Χόρβατ (Ουγγ.) όλοι με 8,5 βαθμούς.

Καλύτερος Ελληνας ο Δημ. Μαστροβασίλης (25ος) με 7,5 βαθ. Καπνίσης (41ος), Γεωργίου (54ος) από 6,5 βαθ., Σιγάλας (59ος) 6 βαθ., Τσιάμης, Μιχαηλίδης, Ζουρνατσίδης, όλοι με 5,5 βαθ.

Στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Νεανίδων που διεξήχθη στο Περιστέρι από 16-29 Αυγούστου, (13 αγώνες 62 συμμετοχές), Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων αναδείχτηκε η Ινδή Κόνερου με 9,5 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς (μικρότερο συντελεστή) είχε και η Κινέζα Ζάο Ξου. Τρίτη η Ρωσίδα Κοσίντσεβα και 4η η Κινέζα Γκου Ξιαομπίνγκ με 9 βαθμούς. Καλύτερη Ελληνίδα (31η) η Βέρα Παπαδοπούλου - 6,5 βαθμούς.

* Με 8 συνεχόμενες νίκες και ισοπαλία στον τελευταίο γύρο (8,5 βαθ.) κέρδισε το Διεθνές Τουρνουά «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση ο Μολδαβός Ι.Μ. Σβετούσκιν. Πρόκειται για το καθιερωμένο Τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ