Τρίτη 11 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΣΚ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
Καταγγέλλουν τη στάση του προεδρείου του ΔΣ

Τη στάση του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους η «Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Οδηγών Ταξί» και η Επιτροπή Αγώνα, σημειώνοντας ότι βάζει πλάτη στα αντιλαϊκά μέτρα, υποστηρίζει την κάθε κυβέρνηση που τα προωθεί, ενώ επιτρέπει τραμπουκισμούς σε βάρος εργαζομένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, καταγγέλλουν, με δικαιολογία «κώλυμα» του προέδρου του σωματείου, το προεδρείο ανέβαλε την τακτική συνεδρίαση του ΔΣ στις 4/4, προκειμένου να μη συζητηθεί η πρόταση για συμμετοχή του κλάδου στα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν στις 7/4 ταξικά Σωματεία και Ομοσπονδίες, ύστερα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ. Επιπλέον, «καταγγέλλουν τη στάση του προεδρείου για παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και την προσκόλλησή της στη θεωρία όλων των συναφών "εργοδοτικών - κυβερνητικών" σωματείων ότι με υπομονή και ενότητα θα λύσουμε τα προβλήματά μας...».

Επίσης, με την ίδια ανακοίνωση, καταγγέλλεται ότι μέλος του προεδρείου επιτέθηκε σε συναδέλφους, στις 6/4, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά. «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες, αδικαιολόγητες και απαράδεκτες για καθέναν από εμάς», υπογραμμίζεται, «πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος που συμπεριφέρεται έτσι είναι μέλος της διοίκησης του σωματείου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ