Πέμπτη 4 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
Διαμαρτυρία στο υπουργείο Παιδείας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα Πέμπτη, στις 2.30 το μεσημέρι, στο υπουργείο Παιδείας, καλεί τους αναπληρωτές η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Ωρομισθίων και Ελαστικά Εργαζόμενων στην Εκπαίδευση. Ζητώντας να ανοίξει ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ) υποβολής αιτήσεων ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών, ώστε να δεχτεί και τις αιτήσεις των αποφοίτων του εαρινού εξαμήνου και όσων έχασαν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Οπως επισημαίνει η Πρωτοβουλία, τα χρονικά περιθώρια που δόθηκαν για ένταξη στους πίνακες (από 13 έως 28 Απρίλη) αποκλείουν εκατοντάδες και τους οδηγούν στην ανεργία. Το υπουργείο Παιδείας δεν δίνει καμία δυνατότητα στους φοιτητές που θα αποφοιτήσουν κατά τη λήξη του εαρινού εξάμηνου 2017, να μπουν στους πίνακες των αναπληρωτών.

«Η αδικία που δημιουργείται είναι μεγάλη. Ερχεται ως σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της χρόνιας αδιοριστίας, των απολύσεων και της συνεχόμενης ανασφάλειας που βιώνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, με ευθύνη της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων», επισημαίνει η Πρωτοβουλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ