Παρασκευή 26 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ο Χιμένεθ και τα ερωτήματα

ΑΕΚ: Η ήττα από τον αποδεκατισμένο λόγω απουσιών Παναθηναϊκό, πέραν της βαθμολογικής απώλειας και της βαριάς ψυχολογίας, φαίνεται να άνοιξε και άλλα θέματα στην ΑΕΚ. Ετσι, στην ομάδα αναστάτωση προκλήθηκε χτες από τις δηλώσεις του τεχνικού Μανόλο Χιμένεθ σε ισπανική εφημερίδα, ο οποίος φέρεται να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ΠΑΕ και Ισπανός τεχνικός συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ωστόσο στις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας και ιδιαίτερα μετά την απώλεια του Κυπέλλου οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις (παρά τη νίκη στην Τούμπα για τα πλέι οφ) έχουν προκαλέσει αρκετή κριτική για τις επιλογές Χιμένεθ. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να διέψευσε στους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι έθεσε θέμα αποχώρησης.

ΠΑΟ: Η λύση της μάσκας φέρεται να προκρίνεται για τον Ροντρίγκο Μολέδο προκειμένου να συμμετάσχει στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης στον αγώνα με την ΑΕΚ προχτές τραυματίστηκε στη μύτη σε μονομαχία με τον Ούγκο Αλμέιδα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα. Ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν ότι τα πράγματα δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρά.

ΠΑΟΚ: Τη δίωξη, από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, του παίκτη του Παναθηναϊκού Νίκλας Χουλτ ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αντιαθλητική συμπεριφορά του, όπως τονίζει, στη σύρραξη που υπήρξε μεταξύ παικτών στον αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ. Η πλευρά του ΠΑΟΚ επικαλείται το video του αγώνα, σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται να προβαίνει σε χτύπημα σε βάρος του Κρέσπο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με τον Δημήτρη Θάνο να επιλέγεται για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ενώ ο Δημήτρης Καραντώνης θα «σφυρίξει» στον αγώνα Παναθηναϊκού - Πανιωνίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ