Σάββατο 27 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Βήματα στη συγκρότηση του αγροτικού κινήματος

Ως αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Αιτωλοακαρνανίας το προηγούμενο διάστημα, συστάθηκε ο νέος Αγροτικός Σύλλογος δήμου Αμφιλοχίας, ενώ σήμερα και αύριο γίνονται εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού του Συμβουλίου. Σήμερα οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Λουτρό Αμφιλοχίας και αύριο στο Επιμελητήριο Αμφιλογίας (10 π.μ. - 2 μ.μ. και τις δυο μέρες).

Οπως ανέφεραν στον «Ριζοσπάστη» αγωνιστές του συνεπούς αγροτικού κινήματος, η Ομοσπονδία ανέπτυξε επίμονη δουλειά, με συνεχείς συσκέψεις και παρεμβάσεις στην περιοχή, ώστε να δημιουργηθεί αγροτικός σύλλογος και να βρουν έκφραση οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι και «να αποκτήσουν τη δική τους οργανωμένη παρέμβαση, ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζεται και οδηγεί στο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς», όπως επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, οι τρεις Αγροτικοί Σύλλογοι που υπήρχαν στη Μακρυνεία Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισαν την συνένωσή τους σε Ενιαίο Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο. Για το σκοπό αυτό, αύριο Κυριακή, πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπαδατών, στις 11.30 π.μ. Η απόφασή τους ήταν αποτέλεσμα τον πολλών και χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και της ανάγκης καλύτερου οργανωτικού και αγωνιστικού συντονισμού της μικρομεσαίας αγροτιάς της περιοχής. Στη Συνέλευση θα αποφασιστεί η ημερομηνία της διεξαγωγής των εκλογών του Συλλόγου και θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ