Τρίτη 23 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ
Να είχε και κόσμο...

Πλούσιο θέαμα σε σχεδόν άδειες εξέδρες. Σε ματς θρίλερ οι Αμερικανοί επικράτησαν των Ευρωπαίων

Ο Ντέγιαν Μπορτίρογκα «έκρυψε» την μπάλλα στο ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ
Ο Ντέγιαν Μπορτίρογκα «έκρυψε» την μπάλλα στο ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ
Ο κόσμος μπορεί να έλειψε (μόλις 3.500 θεατές) όχι όμως και το καλό θέαμα, από τη γιορτή του μπάσκετ - το 8ο Ολ Σταρ Γκέιμ, που διεξήχθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.Η καθιερωμένη πλέον κόντρα των Ευρωπαίων και των Αμερικανών του ελληνικού πρωταθλήματος μπορεί να μην τράβηξε το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ, εντούτοις όμως οι παίκτες που συμμετείχαν φρόντισαν να κάνουν το καθήκον τους προσφέροντας πλούσιο θέαμα με περίτεχνες ενέργειες. Κορυφαίος όλων ήταν ο Ντέγιαν Μπορντίρογκα που αναδείχτηκε σε ΜVΡ του Ολ Σταρ Γκέιμ, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό Οντεν Κάτας. Πάντως την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Ιωαννίδης που είχε αναλάβει το κοουτσάρισμα της «ευρωπαϊκής» ομάδας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν άλλαξε τις συνήθειές του ούτε για χάρη της γιορτής και έτσι όχι μόνο δεν άφησε τις κάμερες της τηλεόρασης να πηγαίνουν στα τάιμ-άουτ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του και ορισμένες φορές διαμαρτυρήθηκε στη Γραμματεία. Κατά τα αλλά οι Αμερικανοί ήταν οι νικητές, αφού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τεσσάρων 12λέπτων επικράτησαν των Ευρωπαίων με 119-118.

ΑΜΕΡΙΚΗ: Χιλ 2, Μπούι 19, Τέρνερ 6, Ντίκινς 9, Ρόμπινσον 8, Φορντ 1, Αμάγια 12, Ριβς 10, Εντουαρντς 27, Τζόνσον, Φόρεστ 19, Γκίμπερτ 6.

ΕΥΡΩΠΗ: Κορωνιός, Κάτας 26, Χατζής 6, Παπανικολάου 11, Λιαδέλης 16, Κολντεμπέλα 1,. Μπορτίρογκα 19, Ρότζερς 7, Γιαννούλης 13, Ντικούδης 9, Κακιούζης 10.

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων που έγινε πριν το παιχνίδι πρώτευσε ο Χένρι Τέρνερ του Πανιωνίου, στον οποίο είχε ξανακερδίσει και την περίοδο 1993-94 πάλι με τη φανέλα των «Κυανέρυθρων». Στον αντίστοιχο διαγωνισμό των τρίποντων πρώτευσε ο Νίκος Χατζής της ΑΕΚ.

  • Μόνος πρώτος έμεινε τελικά ο Μακεδονικός αφού ο συγκάτοικός του μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική Απόλλων Πάτρας «στραβοπάτησε» στη Νίκαια και ηττήθηκε από τον Ιωνικό με 67-60. Αντίθετα οι «Μακεδόνες» συνέχισαν με νίκη αφού επικράτησαν εκτός έδρας της Ολύμπια Λάρισας με 67-50. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: ΜΕΝΤ-Φίλιππος 69-61, Ιωνικός ΝΦ-Αρίων 56-59, Παπάγου-Πειραϊκός 70-61, ΚΑΟΔ-Λάρισα 78-69, Μίλων-Π.Φάληρο 85-76. Στη βαθμολογία προηγούνται: Μακεδονικός 17, Απόλλων Πάτρας 16, Μίλων 16.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ