Τετάρτη 21 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Μια διοργάνωση που αγκαλιάστηκε πλατιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά Basketball 3on3 Παραμυθιάς, που διοργάνωσε η Οργάνωση Θεσπρωτίας της ΚΝΕ, με τη συμβολή του ΚΕΘΕΑ «Ηπειρος» και του Καλαθοσφαιρικού σωματείου ΚΑΕ Παραμυθιάς, όπου συμμετείχαν πλήθος νέοι διαφόρων ηλικιών. Το τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 16 Ιούνη και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17 Ιούνη στο γήπεδο του παλιού Δημοτικού Σχολείου. Το σύνθημα των εκδηλώσεων ήταν «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - Ναι στον αθλητισμό».

Στο τουρνουά συμμετείχαν 31 ομάδες με 117 αθλητές από την Παραμυθιά και άλλες περιοχές του δήμου Σουλίου, την Ηγουμενίτσα, τα Γιάννενα και το Καναλάκι. Οι ομάδες αναμετρήθηκαν σε διαφορετικές κατηγορίες για τα παιδιά του Δημοτικού, αυτά του Γυμνασίου και τη μεγάλη κατηγορία των νέων.

Παράλληλα, διεξήχθη ο διαγωνισμός τρίποντων με 21 συμμετοχές, ενώ το Σάββατο πριν τους ημιτελικούς έγινε στο γήπεδο συζήτηση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», όπου και μίλησαν ο Γιώργος Σαββίδης, μέλος του προσωπικού του Συμβουλευτικού Σταθμού Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ «Ηπειρος», και εκ μέρους της ΚΝΕ η Κατερίνα Δήμα.

Η Οργάνωση Θεσπρωτίας της ΚΝΕ επισημαίνει ότι η επιτυχία, σε κάθε επίπεδο, της διοργάνωσης επιβεβαιώνει τη δίψα της νέας γενιάς για μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό κόντρα στις λογικές της παραίτησης, του ατομικισμού, της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού, της απαισιοδοξίας, των αδιεξόδων. Επίσης, η Οργάνωση με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στη διεξαγωγή του τουρνουά και δίνει ραντεβού τον Ιούνη του 2018 στο 2ο τουρνουά ...αλλά και καθημερινά στους αγώνες για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ