Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ελπιδοφόρο ξεκίνημα

Σήμερα, ξεκινάει το κεντρικό τριήμερο εκδηλώσεων του 27ου Φεστιβάλ στο Ηράκλειο Κρήτης, κι όλα είναι έτοιμα, για να δεχτούν τους νέους, τις νέες κι όλο τον ηρακλειώτικο λαό, που η ΚΝΕ καλεί μαζικά στις εκδηλώσεις. Το Πάρκο Γεωργιάδη θα φιλοξενήσει το Φεστιβάλ κι εκεί θα μιλήσει την Κυριακή ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή, νεανικό κρητικό συγκρότημα με τον Χρήστο Ζηδιανάκη, συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις και το Ασφαλιστικό και κρητική μουσική με το συγκρότημα του Χαρίλαου Παπαδάκη.

Αύριο Σάββατο, η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, μουσική από το ροκ συγκρότημα «Ψευδαισθήσεις», αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι και ρεμπέτικο πρόγραμμα με το συγκρότημα του Φουκάκη.

Τέλος, την Κυριακή 16/9, πέρα από την ομιλία του Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, μουσική από το ροκ συγκρότημα «Φάσμα», πολιτικό τραγούδι με τον Γιώργο Μπαχρή, ξένο ροκ με τους «On the rocks». Η βραδιά θα κλείσει με το γνωστό νεανικό συγκρότημα «Ενδελέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ