Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε άλλες περιοχές

Πολλές ακόμα οι εκδηλώσεις του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, ανάμεσα στις οποίες τρία κεντρικά διήμερα σήμερα και αύριο σε Χαλκίδα, Λαμία και Κόρινθο, ενώ αύριο Σάββατο και την Κυριακή 16 του μήνα, διήμερο εκδηλώσεων έχει και στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα:

Χαλκίδα

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Πάρκο του Βούρκου. Απόψε, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παλαβός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα συμμετάσχουν νεανικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Αύριο Σάββατο, η κεντρική πολιτική ομιλία θα γίνει από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή της Ρωμιοσύνης, Γιάννη Ρίτσο.

Λαμία

Σήμερα ανοίγουν τις πόρτες τους και οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, όπου θα μιλήσει ο Αντρέας Φραγκέας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Αύριο Σάββατο, θα μιλήσει ο Γιάννης Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος. Και τις δυο μέρες, τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν νεανικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα ποικίλης μουσικής.

Κόρινθος

Στην Κόρινθο, οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα Περιβολάκια. Σήμερα, περιλαμβάνουν ομιλία από τη Χρυσούλα Αποστόλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θεατρικό σκετς, με τίτλο «Ο Σημίτης στη ΔΕΘ», ενώ θα πραγματοποιηθούν συναυλίες από τα ροκ συγκροτήματα «Κομπλεξικές Νότες», «Ακροβάτες του Ονείρου», «Φωνή Βοώντος». Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, ομιλία από τον Ηλία Λέγγερη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και λαϊκό τραγούδι με την ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής.

Κοζάνη

Αύριο ξεκινούν οι κεντρικές φεστιβαλικές εκδηλώσεις της Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθούν στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου. Το πρόγραμμα αρχίζει λίγο μετά τις 8 μ.μ. και την πρώτη μέρα περιλαμβάνει οπτικοακουστικό αφιέρωμα για την κινητοποίηση της Γένοβας, ομιλία από τον Γιώργο Χαρίτο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία από το συγκρότημα «Μωρά στη Φωτιά».

Την Κυριακή θα μιλήσει ο Φ. Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», στην οποία θα συμμετάσχουν γιατροί της πόλης και μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας «Ιθάκη». Στο καλλιτεχνικό μέρος συμμετέχει ο Σ. Μπαλλάς, με ελληνικό έντεχνο και πολιτικό τραγούδι, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με λαϊκό γλέντι.

Αλλες εκδηλώσεις

Αύριο Σάββατο:

- Βέροια, στο Γήπεδο Μπάσκετ (Ελιά). Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ. Στο καλλιτεχνικό μέρος συμμετέχει ο Σ. Μπαλλάς με ελληνικό έντεχνο και πολιτικό τραγούδι καθώς και ο γνωστός καλλιτέχνης Μίλτος Πασχαλίδης.

- Ρέθυμνο, στο Ενετικό Λιμάνι, για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.

Την Κυριακή 16/9:

- Ρόδος με θέμα την Κοινωνική Ασφάλιση, θα μιλήσει ο Μίλτος Βακαλόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Ορεστιάδα, στην κεντρική πλατεία, όπου θα μιλήσει η Αίγλη Αραβανή, γραμματέας του ΝΣ Εβρου της ΚΝΕ.

- Ξάνθη, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Γ. Στουραΐτης, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ(2014-03-08 00:00:00.0)
Τιμούν την Οχτωβριανή Επανάσταση(2012-11-29 00:00:00.0)
Αλλες εκδηλώσεις αυτές τις μέρες(2011-09-02 00:00:00.0)
Κόκκινες, νεανικές γιορτές παντού(2003-09-05 00:00:00.0)
Στους νεανικούς ρυθμούς του Φεστιβάλ(2001-09-13 00:00:00.0)
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις(1997-08-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ