Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Ολοι στο «κόκκινο» ραντεβού!

Ανοίγουν σήμερα στις 8 μ.μ. οι «πύλες» του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ στη Λάρισα, με την έναρξη των κεντρικών, τριήμερων, εκδηλώσεων στο Κηποθέατρο. Για μια ακόμα φορά ο μοναδικός πολιτικός και πολιτιστικός θεσμός του φεστιβάλ θα συναντήσει και τη νεολαία της Λάρισας, που κάθε χρόνο ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στο «κόκκινο» ραντεβού.

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, όλες αυτές τις μέρες, οι οργανώσεις της ΚΝΕ στη Λάρισα, με τον ενθουσιασμό της μαχόμενης νιότης και το μεράκι της δημιουργίας, προετοίμασαν το χώρο του Φεστιβάλ για να «υποδεχτεί» τους νέους και τις νέες του νομού, αλλά και ανθρώπους όλων των ηλικιών. Και τα «συνεργεία» των ΚΝιτών πέτυχαν με την πολλή και ακατάπαυστη δουλιά τους να διαμορφώσουν άψογα τις δύο εξέδρες που στήθηκαν, τα περίπτερα και τους άλλους χώρους που θα λειτουργήσουν. Την Κυριακή στις 10 μ.μ. θα γίνει πολιτική ομιλία από τον Σπ. Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και το Σάββατο την ίδια ώρα θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα στην κεντρική εξέδρα στις 8.00 μ.μ. άνοιγμα του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ, στις 8.15 μ.μ. παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα, στις 9 μ.μ. αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο με το συγκρότημα «ΠΝΟΕΣ». Θ' ακολουθήσουν συναυλίες με ερασιτεχνικά συγκροτήματα: «ΧΡΟΕΣ» (10.00 μ.μ.), «CARPE DIEM» (10.40 μ.μ.) «JAMAR» (11.20 μ.μ.), «FANKY FILTRA» (12.00 μ.μ.) «VERSYS» (12.30 μ.μ.). Στη β` εξέδρα στις 8.30 μ.μ. το ερασιτεχνικό συγκρότημα «ΣΑΜΑΝ» και ακολουθεί στις 9.00 μ.μ. το συγκρότημα «ΝΕΟΣΣΟΙ». Στις 10.00 μ.μ. ρεμπέτικο γλέντι με το συγκρότημα «ΑΤΑΚΤΟΙ ΠΑΙΔΕΣ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ