Τετάρτη 26 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
Με επιτυχία οι στάσεις εργασίας

Από τη νυχτερινή συγκέντρωση στην πύλη της «Ιριδας», μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις
Από τη νυχτερινή συγκέντρωση στην πύλη της «Ιριδας», μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις
Με μαζική συμμετοχή των εργαζομένων έγιναν οι προειδοποιητικές στάσεις εργασίας ενάντια στις απολύσεις δύο οδηγών στην επιχείρηση «Αργος - Ευρώπη ΕΠΕ», που είχε προκηρύξει η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, απαιτώντας την άμεση ανάκλησή τους.

Η πρώτη στάση εργασίας έγινε από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, με συγκέντρωση στο εργοστάσιο της «Ιριδας» στη 1 π.μ. και ακολούθησε η δεύτερη στάση χτες, από τις 9 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι. Και στις δύο στάσεις έγιναν συγκεντρώσεις στο εργοστάσιο της «Ιριδας».

Η κινητοποίηση έγινε με απόλυτη επιτυχία, παρά την προκλητική και ισχυρότατη παρουσία των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ στο χώρο της επιχείρησης, τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι εργαζόμενοι μάλιστα πραγματοποίησαν τη συγκέντρωσή τους στην πύλη του εργοστασίου, μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις, αποφασίζοντας κλιμάκωση του αγώνα τους και παράταση της στάσης εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική παρουσία. Τελικά, η αστυνομία υποχρεώθηκε σε αποχώρηση και η στάση έληξε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ