Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Τα υπόλοιπα Φεστιβάλ

Ανοίγει σήμερα τις πόρτες του το κεντρικό διήμερο του Φεστιβάλ στην Κοζάνη (Πάρκο Αγίου Δημητρίου, 8 μ.μ.). Σήμερα θα μιλήσει εκεί ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα οπτικοακουστικό αφιέρωμα για την κινητοποίηση της Γένοβας και συναυλία από το συγκρότημα «Μωρά στη Φωτιά».

Αύριο, Κυριακή θα μιλήσει ο Φ. Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», στην οποία θα συμμετάσχουν γιατροί της πόλης και μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας «Ιθάκη». Στο καλλιτεχνικό μέρος συμμετέχει ο Σ. Μπαλλάς, με ελληνικό έντεχνο και πολιτικό τραγούδι, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με λαϊκό γλέντι.

Χαλκίδα, Λαμία, Κόρινθος

Στο Πάρκο του Βούρκου κορυφώνεται σήμερα το κεντρικό διήμερο του Φεστιβάλ στη Χαλκίδα, με την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα παρουσιαστεί μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή της Ρωμιοσύνης, Γιάννη Ρίτσο.

Στη Λαμία, το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από χτες στην πλατεία Ελευθερίας και κορυφώνεται απόψε που θα μιλήσει ο Γιάννης Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος. Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν και ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων κορύφωσης του Φεστιβάλ είναι σήμερα και για την Κόρινθο, στα Περιβολάκια, όπου η αυλαία θα πέσει με αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, ομιλία από τον Ηλία Λέγγερη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και λαϊκό τραγούδι με την ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής.

Αλλες εκδηλώσεις

Σήμερα Σάββατο:

- Βέροια, στο Γήπεδο Μπάσκετ (Ελιά). Θα μιλήσει ο Μιχάλης Φουνταλής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα τραγουδήσει ο Σ. Μπαλλάς (ελληνικό έντεχνο και πολιτικό τραγούδι) και ο γνωστός καλλιτέχνης Μίλτος Πασχαλίδης.

- Ρέθυμνο, στο Ενετικό Λιμάνι, για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.

Αύριο Κυριακή:

- Ρόδος, (πάρκο Αϊ - Γιάννη), 8 μ.μ., για την Κοινωνική Ασφάλιση. Θα μιλήσει ο Μίλτος Βακαλόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα προβληθεί βιντεοταινία από τις κινητοποιήσεις της Γένοβας όπου συμμετείχαν και μέλη της τοπικής ΚΝίτικης Οργάνωσης και θα πραγματοποιηθούν συναυλίες από τα συγκροτήματα «Ερεβος» και «Καφέ - Σαντάν», με τη συμμετοχή της Ιρις Μαυράκη.

- Ορεστιάδα (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει η Αίγλη Αραβανή, γραμματέας του ΝΣ Εβρου της ΚΝΕ.

- Ξάνθη (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Γ. Στουραΐτης, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε μεγάλες πόλεις (2018-08-22 00:00:00.0)
Μεγάλες φεστιβαλικές εκδηλώσεις από σήμερα (2015-06-26 00:00:00.0)
Σε Ηράκλειο και Καλαμάτα (2002-09-11 00:00:00.0)
Κεντρικά διήμερα στη Θεσσαλία (2001-09-06 00:00:00.0)
Νεανικές εκδηλώσεις αξιώσεων (2001-09-05 00:00:00.0)
Κόκκινος παλμός στη Δυτική Ελλάδα (2001-09-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ