Τρίτη 8 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στην Ημαθία θα περιοδεύσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Στις 10 π.μ., θα επισκεφτεί την Κονσερβοποιία «Venus» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, και στις 11 π.μ. την ΕΒΖ στο Πλατύ Ημαθίας, όπου θα μιλήσει στους εργαζόμενους και θα συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΒΖ.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου:

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει ποντιακό γλέντι στο Δροσάτο του Κιλκίς, στην ταβέρνα του «Μουστάκα». Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους αδερφούς Ιακωβίδη, τον Δημήτρη Δαμιανίδη στη λύρα και το τραγούδι και τον Γιώργο Ιακωβίδη στο κλαρίνο.

-- Σε εκδήλωση της ΚΟ Αλιβερίου του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Πουλάκου», στις Αιγιές Γυθείου, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 9 το βράδυ, στην πλατεία αγοράς Αγιάσου.

-- Οι ΚΟΒ Κάπης, Αργένου, Κλειούς και Σκαμιάς διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της Αργένου.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία του Κηπουρειού, η ΚΟ Γρεβενών του ΚΚΕ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ