Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει ποντιακό γλέντι στο Δροσάτο του Κιλκίς, στην ταβέρνα του «Μουστάκα». Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους αδερφούς Ιακωβίδη, τον Δημήτρη Δαμιανίδη στη λύρα και το τραγούδι και τον Γιώργο Ιακωβίδη στο κλαρίνο.

-- Η ΚΟ Αλιβερίου διοργανώνει εκδήλωση στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Πουλάκου», στις Αιγιές Γυθείου, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Αγοράς Αγιάσου.

-- Οι ΚΟΒ Κάπης, Αργένου, Κλειούς και Σκαμιάς Λέσβου διοργανώνουν στις 9 το βράδυ λαϊκό γλέντι στην πλατεία της Αργένου.

-- Η ΤΕ Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του Δημοκρατικού Στρατού, στα Χώστια (Πρόδρομος) Βοιωτίας, στις 8.30 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ, παρουσίαση ανέκδοτων και άλλων αντάρτικων τραγουδιών από τη Βοιωτία και την υπόλοιπη Ρούμελη και θα κλείσει με γλέντι από λαϊκή ορχήστρα στην ταβέρνα του Γκανά.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου:

-- Στην κεντρική πλατεία Ερέτριας θα γίνει εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Γορτυνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Η αγροτική οικονομία στο σοσιαλισμό και οι θέσεις του ΚΚΕ στο σήμερα», στην κεντρική πλατεία της Δόξας, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θ. Κολιζέρας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Περιλαμβάνει ακόμα: Προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.

-- Εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις διοργανώνει η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ζαγκλιβερίου. Θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου:

-- Η ΚΟΒ Ερεσσού Λέσβου διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., σε ταβέρνα στην πλατεία του χωριού.

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης στην περιοχή «Ανω Νίκονας» (στη θέση «Μύρμηγκας») Ασωμάτου. Τόπος συνάντησης είναι η Καρύνη και η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 το πρωί. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πεζοπορία ενός χιλιομέτρου έως το σημείο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου:

-- Η ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση των έργων «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων» και «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη», στις 8 μ.μ., στην καινούργια πλατεία Καρυάς. Θα μιλήσει η Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ