Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κρατάει τον Γιόχανσον η ΑΕΚ

Αποφασισμένη να κρατήσει στις τάξεις της τον Γιάκομπ Γιόχανσον φαίνεται να είναι η ΑΕΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε και την τρίτη πρόταση της γαλλικής Τουλούζ για απόκτηση του Σουηδού μέσου. Κάποια σενάρια θέλουν αυτή την τρίτη προσφορά να άγγιζε τα 3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο σε μια άλλη φημολογία γίνεται λόγος για πολύ μικρότερο ποσό. Οπως και να έχει, η στάση των διοικούντων τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι τώρα συγκλίνει πως θέλουν συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιόχανσον, στοχεύοντας σε ανανέωση της συνεργασίας.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου Μαροκινού Ομάρ Ελ Καντουρί, παίρνοντάς τον ως δανεικό με οψιόν αγοράς από την Εμπολι. Η ελληνική ομάδα μετά τον δανεισμό του Ουάρντα (υπέγραψε χτες στην Φεϊρένσε για ένα χρόνο) ψάχνει για αντικαταστάτη στη μεσοεπιθετική γραμμή της.

ΠΑΟ: Μπορεί ο Τεέμου Πούκι να παραμένει ο βασικός στόχος για την επίθεση του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι σημαντικές καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υπόθεση κάνουν τους «πράσινους» να κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα, κάποια σενάρια θέλουν την ελληνική ομάδα να έχει βρει ήδη εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση οριστικού ναυαγίου με τον Φινλανδό επιθετικό, τις οποίες εξετάζει.

ΑΕΛ: Με εξώδικη πρόσκληση στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΕΛ χαρακτηρίζει θρασύτατη και αγνώμονα την κίνηση της NOVA να καταθέσει αγωγή μείωσης τιμήματος και μιλά για απόπειρα εκβιασμού των ομάδων. Παράλληλα, ζητά να εκδοθεί διαταγή πληρωμής για την είσπραξη όλων των χρημάτων που δικαιούνται οι ομάδες με βάση το συμβόλαιο και να γίνει μήνυση για απάτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ