Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ικανοποίηση Μίσσα για Εθνική ανδρών

Eurokinissi

Εχοντας πετύχει 2 νίκες απέναντι σε Ρουμανία και Μεγάλη Βρετανία, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά της Πάτρας, η Εθνική ανδρών ετοιμάζεται πλέον για τα πιο δύσκολα στη συνέχεια της προετοιμασίας της για το ερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Η ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για το Βελιγράδι, όπου θα μετάσχει σε ένα ακόμη τουρνουά, με αντιπάλους το Μαυροβούνιο (11/8, 22.00) και τη Σερβία (12/8, 22.00). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του αφού και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του. Αλλωστε, όπως είχε γνωστοποιηθεί αρχικά, θα έμενε εκτός για πέντε μέρες και δεν θα αγωνιζόταν μόνο στο τουρνουά της Πάτρας.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μίσσας, μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα «gazzzeta.gr», εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο ετοιμότητας της Εθνικής μετά το τουρνουά της Πάτρας. «Για την ώρα ίσως είμαστε λίγο καλύτεροι από αυτό που περίμενα σε αυτό το χρονικό σημείο της προετοιμασίας. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα, πάρα πολύ έξυπνο. Μια ολόκληρη προετοιμασία έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, που στηριζόμαστε σε αυτή τη λογική, και παράλληλα να έχουμε φρεσκάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Στόχος πλέον η παραμονή

Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε καθοριστική ήττα με 72-61 από τη Σουηδία και έτσι αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ουγγαρία. Πλέον το ελληνικό συγκρότημα καλείται να παλέψει για την παραμονή του αγωνιζόμενο για τις θέσεις 9-16, με αντίπαλο τη Βοσνία, όπως προέκυψε χτες (έχασε από την Τσεχία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ