Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ετοιμος και πλήρης

Τις τελευταίες λεπτομέρειες προσπαθεί να τακτοποιήσει ο Γιάννης Κυράστας, ενόψει του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού στη «Λεωφόρο», κόντρα στη Μαγιόρκα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ελληνας τεχνικός και οι παίχτες του, προετοιμάζονται με μοναδικό σκοπό να βρουν το δρόμο προς τα «δίχτυα» αλλά και να φυλάξουν τα «νώτα» τους, έχοντας ως δεδομένο ότι οι αντίπαλοί τους θα φανούν εξαιρετικά δυνατοί στην άμυνα και απρόβλεπτοι στην επίθεση.

Ενθαρρυντικό, πάντως είναι για τους «πράσινους» το γεγονός ότι όχι μόνο θα λείψουν δύο σημαντικοί παίχτες της Μαγιόρκα, οι Ολαϊθόλα (τιμωρημένος) και Ιμπαγκάζα (τραυματίας), αλλά και ότι η υγεία των Κόλκα, Ολισαντέμπε, Λυμπερόπουλου έχει βελτιωθεί αισθητά. Ο Φινλανδός, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τη Σάλκε, παρουσίασε γρήγορη ίαση, και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Ισπανούς. Παράλληλα, με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πώς αποθεραπεύεται και ο Ολισαντέμπε, που προχτές προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο τρίτος της «παρέας» των τραυματισμένων, ο Λυμπερόπουλος, βελτιώνεται μέρα με τη μέρα αλλά του λείπουν προπονήσεις. Πάντως, το πιο πιθανό είναι, ο Γιάννης Κυράστας να τον συμπεριλάβει τελικά στην αποστολή.

Την πίστη των «πρασίνων» για νίκη εξέφρασε χτες (στην ιστοσελίδα του Τσάμπιονς Λιγκ) ο Χένρικσεν: «Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά σε μία δύσκολη, πολύ δύσκολη, μάλιστα αναμέτρηση αφού θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Μαγιόρκα είναι επικίνδυνη και φιλόδοξη. Είναι μία συνάντηση με ιδιαιτερότητες. Η Μαγιόρκα προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν στην Ισπανία, ενώ γενικά είναι σε άνοδο τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει αναδειχτεί σε δύναμη για το ισπανικό ποδόσφαιρο που όλοι ξέρουμε ποια είναι η δυναμική του. Ελπίζω ότι θα παίξουμε όπως μπορούμε και ότι θα πάρουμε τη νίκη. Είναι άλλωστε μέσα στις δυνατότητές μας αυτό το αποτέλεσμα ώστε να προχωρήσουμε. Οφείλουμε όμως να προσέξουμε πάρα πολύ, καθώς ίσως αυτό το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από ό,τι εκείνο με τη Σάλκε στη Γερμανία. Με τη Μαγιόρκα ο αγώνας θα κριθεί στην τακτική και όχι στο πάθος. Μετρά το μυαλό και η υπομονή σε αυτό το ματς. Η νίκη μας στη Γερμανία όπως και η επιτυχία της Μαγιόρκα με την Αρσεναλ δε σημαίνουν τίποτα αν δεν υπάρχει διάρκεια και συνέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ