Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δώρισε πρόκριση

«Μαζί με το βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα». Για το γόητρό του και, εξ αντανακλάσεως, για τον Ιωνικό έπαιξε χτες ο Ατρόμητος, που επικράτησε στο ουδέτερο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα του Πανηλειακού με 2-0 (6' Γαβριλόπουλος, 27' Καραμεταξάς). Ετσι ο αγώνας που ακολουθούσε (χτες το βράδυ) μεταξύ ΟΦΗ - Ιωνικού απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού δεν είχε καμιά βαθμολογική σημασία. Οι Νικαιώτες θα ακολουθήσουν τους Κρητικούς στον επόμενο γύρο. Αντίθετα τους Πυργιώτες, η ήττα από τον Ατρόμητο τους έβγαλε εκτός νυμφώνος.

Στους αγώνες που προηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ο Φωστήρας ήταν η ομάδα που... έκλεψε την παράσταση καθώς θυμούμενος τον χαρακτηρισμό άλλων εποχών σαν «φονέας των γιγάντων» επικράτησε του Ηρακλή με 2-0. Ετσι πήρε αυτός το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός νυμφώνος τον ΠΑΣ Γιάννινα που αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό στο Μενίδι.

Επίδειξη δύναμης, ενόψει του ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε ο Αρης που για τον 7ο όμιλο επικράτησε εκτός έδρας του Ακράτητου με 2-0. Στο μεταξύ εκτός του Φωστήρα ακόμη δυο εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ξεκαθάρισαν. Συγκεκριμένα για τον 4ο όμιλο ο Παναιγιάλειος μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού πήρε την πρόκριση έναντι των Χανίων, ενώ ο Πανιώνιος για τον 5ο όμιλο αν και δυσκολεύτηκε σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής νίκησε την Καλλιθέα με 2-1 και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Τ' αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου ήταν: Κέρκυρα - Εθνικός Αστέρας 1-3, Καβάλα -Απόλλων Αθηνών 1-1, Παναιτωλικός - Παναιγιάλειος 0-2, Πανιώνιος - Καλλιθέα 2-1, Καλαμάτα - Αγιος Νικόλαος 1-2, Τρίκαλα - Προοδευτική 0-1, Φωστήρας - Ηρακλής 2-0, Εθνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, Μαρκό - Απόλλων Καλαμαριάς 0-0, Απόλλων Κρύας Βρύσης - Ξάνθη 0-1, Κιλκισιακός - Αθηναϊκός 1-2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ