Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ - ΛΑΜΙΑ
Πιο καθαρό το μήνυμα του ΚΚΕ

Με τις διήμερες εκδηλώσεις την Παρασκευή και το Σάββατο σε Χαλκίδα και Λαμία, έκλεισε ο «κύκλος» των φεστιβαλικών δραστηριοτήτων της ΚΝΕ στη Στερεά και την Εύβοια, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τη νεολαία και τους εργαζόμενους στους αγώνες που έρχονται. Δεν ήταν λίγοι αυτοί, νέοι και μεγαλύτεροι, που έδωσαν το «παρών» και τις δυο μέρες στα πολιτικά - πολιτιστικά δρώμενα των παιδιών της ΚΝΕ. Ετσι, ο κόπος και το μεράκι των τελευταίων δεν πήγε χαμένος. Καλύτερη οργάνωση, επικέντρωση στα προβλήματα που ταλανίζουν νεολαία, εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα, πιο δυνατό και καθαρό το μήνυμα που δόθηκε μέσα από το λόγο του Κόμματος και της ΚΝΕ για τις πολιτικές εξελίξεις, τη λαϊκή συσπείρωση, το Λαϊκό Μέτωπο. Ακόμα, αυτά τα Φεστιβάλ πλαισιώθηκαν από την ερασιτεχνική δημιουργία, μια ακόμα πολιτιστική απάντηση των νέων κομμουνιστών στο «σταρ σίστεμ» και την υποκουλτούρα.

Στη Χαλκίδα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις δύο μουσικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα και το θαυμάσιο χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Αρτάκης.

Την πρώτη μέρα μίλησε ο Παναγιώτης Παλαβός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το Σάββατο με την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης στη Λαμία, στο Πάρκο Ελευθερίας, ξεδιπλώθηκαν πρωτοβουλίες και δραστηριότητες της ΚΝΕ γι' αυτά που βιώνει καθημερινά ο κάθε νέος, δεμένα με την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για το Λαϊκό Μέτωπο. Η Παρασκευή ήταν αφιερωμένη στην Παιδεία και την εργασία και μίλησε ο Αντρέας Φραγκέας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το Σάββατο κυριάρχησε η ομιλία του Γιάννη Χώτου, μέλους της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ