Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ο πολύχρωμος παιδότοπος

Μια όαση πολύχρωμης δημιουργίας θα είναι ο Παιδότοπος του 27ου Φεστιβάλ, που τόσα χρόνια τώρα αποσπά το θαυμασμό μικρών και μεγάλων. Φέτος, στον παιδότοπο θα πραγματοποιούνται και τις τέσσερις μέρες λειτουργίας του διάφορες μουσικοκινητικές δραστηριότητες, κατασκευές, χειροτεχνίες, καθώς και επικοινωνιακά παιχνίδια. Παράλληλα, θα λειτουργεί σαν μια ξεχωριστή γιορτή μέσα στη μεγάλη γιορτή του Φεστιβάλ, καθώς θα έχει το δικό του πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, θα έχει: Στις 7 μ.μ. παράσταση με κλόουν, στις 8 μ.μ. κατασκευή κούκλας με τον Χ. Αυσίδη και στις 9 μ.μ. θεατρικό παιχνίδι.

Αύριο, Πέμπτη στις 7 μ.μ. πρόγραμμα με ζογκλέρ και στις 8.30 μ.μ. Θέατρο Σκιών του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη Σπυρόπουλου.

Την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. θα παρουσιαστούν και πάλι ζογκλέρ και κλόουν για να παίξουν με τα παιδιά και στις 9 μ.μ. κουκλοθέατρο με τον Χ. Αυσίδη.

Τέλος το Σάββατο στις 7.30 μ.μ. θα έχει παράσταση ζογκλέρ και κλόουν και στις 9 μ.μ. άλλη μια παράσταση Καραγκιόζη του Σπυρόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ