Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
27ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Νεανικό ραντεβού σήμερα στα Ιλίσια

Ολοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν εκεί, στην πολιτεία που έχουν ετοιμάσει για το λαό και τη νεολαία της Αθήνας οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες, στη μεγάλη τετραήμερη κόκκινη νεανική γιορτή κορύφωσης των δραστηριοτήτων του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Η ζωντανή, πολύβουη πολιτεία του Φεστιβάλ «χτίστηκε» στο γνωστό χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της φοιτητικής εστίας των Ιλισίων και από σήμερα που ανοίγει τις πύλες της περιμένει να υποδεχτεί δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Κορυφαία στιγμή των πλούσιων εκδηλώσεων του τετραημέρου θα είναι η ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, το Σάββατο 22/9 στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Σκηνή. Την ίδια ώρα την Παρασκευή, θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Σοφιανός.

Από νωρίς, το απόγευμα το Φεστιβάλ θα είναι έτοιμο για να δέχεται κόσμο, ενώ το πρόγραμμα στις εξέδρες ξεκινάει γύρω στις 8 το βράδυ.

Ο «Ρ» θα βρίσκεται εκεί και τις τέσσερις μέρες, καλύπτοντας το μεγάλο νεανικό γεγονός με αναλυτικά ρεπορτάζ, ενώ στο περίπτερό του θα επικοινωνεί καθημερινά και άμεσα με τους αναγνώστες του και όλους τους επισκέπτες της μεγάλης γιορτής.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ