Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Επίκαιρες πολιτικές συζητήσεις

Τρεις μεγάλες επίκαιρες συζητήσεις πολιτικής αντιπαράθεσης θα πραγματοποιηθούν στις σκηνές του 27ου Φεστιβάλ σήμερα, αύριο και την Παρασκευή. Παράλληλα, συζήτηση για τον αγώνα των Παλαιστινίων και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συμπεριλαμβάνεται αύριο στις δραστηριότητες της Διεθνούπολης, ενώ όπως πάντα, κάθε χώρος του Φεστιβάλ θα δίνει τα δικά του ερεθίσματα, για να δημιουργούνται «πηγαδάκια» γόνιμου πολιτικού διαλόγου.

Σήμερα, ξεχωρίζει η συζήτηση με θέμα: «Η επόμενη μέρα για τους λαούς, μετά το χτύπημα στη Ν. Υόρκη», που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τις 8 μ.μ., στη Νεανική Σκηνή.

Οι άλλες δυο μεγάλες συζητήσεις έχουν ως εξής:

Αύριο Πέμπτη, στις 7:45 μ.μ. στη Νεανική Σκηνή, με θέμα: «Η πολιτική διάσταση των δημοτικών - νομαρχιακών εκλογών». Συμμετέχουν: Θανάσης Τσούρας, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μαντάς, εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ και ένας εκπρόσωπος της ΝΔ. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ράμμος.

Επίσης, την ίδια ώρα, την Παρασκευή στο Λαϊκό Στέκι, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «Νέα τάξη, νέοι νόμοι καταστολής θα τους αποδεχτούμε ή θα τους καταργήσουμε;» Συμμετέχουν: Ροβέρτος Σπυρόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ, Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη, τέως υπουργός ΝΔ, Αντώνης Σκυλλάκος, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Π. Νικολόπουλος, εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ, Γεώργιος Α. Μαγκάκης, τέως υπουργός. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Θανάσης Λεκάτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ