Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τη Δευτέρα η συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ζαρντέν, στο Κερατσίνι. Κάλεσμα απευθύνει και το ΜΑΣ

Από παλιότερη κινητοποίηση στο Κερατσίνι ενάντια στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής
Από παλιότερη κινητοποίηση στο Κερατσίνι ενάντια στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής
Συγκέντρωση τη Δευτέρα 18/9, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ζαρντέν, στο Κερατσίνι, διοργανώνουν σωματεία του Πειραιά, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα, κομμουνιστές συνδικαλιστές από τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη είχαν επίσης δεχτεί επίθεση από τα φασιστοειδή στο Πέραμα.

«Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή, παλεύουμε το σύστημα που γεννά το φασισμό, μαζί με τη φτώχεια, την ανεργία, τους πολέμους!», διαμηνύουν τα σωματεία που αποφάσισαν την οργάνωση της κινητοποίησης, σε σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Τα σωματεία καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία να απαντήσουν με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση στην προσπάθεια αθώωσης στη συνείδηση του λαού της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και των αφεντικών της.

Στην κινητοποίηση καλεί και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).«Δεν ξεχνάμε! Εξω οι φασίστες από τις σχολές και τις γειτονιές μας!», τονίζει και καλεί τους φοιτητές, τους σπουδαστές και όλο το λαό να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή.

Στην ανακοίνωσή του το ΜΑΣ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι επιθέσεις σε πρωτοπόρους αγωνιστές, συνδικαλιστές, είναι ο τρόπος τους να δείχνουν την αφοσίωσή τους στα αφεντικά. Οταν, λοιπόν, δεν βρίσκονται μέσα στη Βουλή για να ρωτάνε τι μέτρα θα πληρώσει ο ελληνικός λαός για να πλουτίσουν οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι, βάζουν στο στόχαστρο όποιον προσπαθεί να τους χαλάσει τη "σούπα".

Κάθε μέρα ο κατάλογος με την "πλούσια" δράση των φασιστών αυξάνεται. Παρ' όλα αυτά, τέσσερα ολόκληρα χρόνια, με ευθύνη της Δικαιοσύνης και όλων των κυβερνήσεων, η δίκη της εγκληματικής - ναζιστικής Χρυσής Αυγής έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο Ρουπακιάς και οι υπόλοιποι του σιναφιού του κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να τους έχει επιβληθεί καμία ποινή, έτσι "για τα μάτια του κόσμου"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ