Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Υψηλής ποιότητας μουσικές «επενδύσεις»

Πέρα από τις μεγάλες συναυλίες που τα παιδιά της ΚΝΕ ετοίμασαν για σήμερα στις τρεις σκηνές του Φεστιβάλ, με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Δ. Τσακνής κι ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Π. Θαλασσινός, ο Κ. Μάτζιος και πολλοί άλλοι, καθώς και τις συναυλίες των νέων σχημάτων και καλλιτεχνών, το μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται πλούσιο και τις υπόλοιπες δυο μέρες λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή στις σκηνές του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Κώστας Μακεδόνας κι ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Δημήτρης Κοντογιάννης με τους Μ. Εγγλέζου και Γ. Καραλή. Ακόμα, ένας νέος ΚΝίτης ερμηνευτής, ο Σωτήρης Μπαλλάς με το συγκρότημα της ΚΝΕ, κι επίσης το Συγκρότημα Πνευματικού Κέντρου Καισαριανής και τα συγκροτήματα «Ακρως Απόρρητον», «Στίγμα 90», «Αντίθεσις».

Μεθαύριο Σάββατο 22/9, μέρα κορύφωσης των τετραήμερων εκδηλώσεων, ο αγαπημένος δημιουργός Θάνος Μικρούτσικος θα χαρίσει στους επισκέπτες του Φεστιβάλ μοναδικές στιγμές στην Κεντρική Σκηνή, πριν την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα συναυλίες θα πραγματοποιήσουν η Δήμητρα Γαλάνη με την Τάνια Τσανακλίδου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, κι ακόμα το μουσικοχορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον ΟΤΕ και τα συγκροτήματα: «Εξώδικον», «Φιλμ», «Ατας Διδόσθα», «Ρέζους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ