Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις για την Υγεία σε Βόλο και Καρδίτσα

Κινητοποιήσεις για τα μεγάλα προβλήματα στην Υγεία οργανώνουν στον Βόλο και στην Καρδίτσα εργατικά σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς.

Στον Βόλο, σήμερα Τρίτη, στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου. Στην κινητοποίηση καλούν τα Συνδικάτα Εργατοϋπαλλήλων Τύπου και Χάρτου Ν. Μαγνησίας, Τροφίμων - Ποτών Ν. Μαγνησίας, Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», Καθαριστριών - Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου, Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου, Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ν. Μαγνησίας, οι Σύλλογοι Συνταξιούχων ΙΚΑ και Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών Βόλου και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών.

Στην Καρδίτσα, αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία. Η απόφαση πάρθηκε στη σύσκεψη μαζικών φορέων του νομού που έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου, της ΕΛΜΕ, του Εργατικού Κέντρου, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, των Συνδικάτων Εμποροϋπαλλήλων, Οικοδόμων, ΟΤΑ, Χειριστών, Εθνικής Τράπεζας, Οδηγών, Ξενοδοχοϋπαλλήλων και των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ