Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον «902 TV»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15 την εκπομπή «Το Στίγμα», σε επανάληψη, και τον δημοσιογράφο Νίκο Μολυβιάτη που συζητάει με την Αγγελική Βαρελά, συγγραφέα και υπεύθυνη του περιοδικού «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» και την Εύα Μελά, χαράκτρια, εικονογράφο παιδικών βιβλίων για το παιδικό παραμύθι.
  • Στις 19.15 στην εκπομπή «Ενα βιβλίο μια ιστορία», σε επανάληψη, ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπαρήγας, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητάει με τον Κων. Αυγητίδη για το βιβλίο του «Η επέμβαση των καπιταλιστικών κρατών ενάντια στη Σοβιετική Ρωσία και η Ελλάδα».
  • Στις 20.15 στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα», την ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στους εργαζόμενους του Νομισματοκοπείου της Τράπεζας της Ελλάδας.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις», τη συζήτηση «Η πολιτική διάσταση των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών» που έγινε στο 27ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Συμμετέχουν: Θανάσης Τσούρας μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Βύρων Πολύδωρας, βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Παναγιώτης Μαντάς, εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ. Συντονίζει ο Π. Ράμμος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ