Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας του Βόλου, πραγματοποιούνται από τις Οργανώσεις Μαγνησίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και την ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οι εκδηλώσεις για τα 73 χρόνια από την Απελευθέρωση του Βόλου. Θα λειτουργήσει έκθεση αρχειακού υλικού από την περίοδο της Κατοχής στο Βόλο και θα ακολουθήσουν ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα. Το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας, στο κτίριο της οδού Αλεξάνδρας - Ιωλκού (φυλακές των Ιταλών και Γερμανών), στην Κίτρινη Αποθήκη και στο 6ο χιλιόμετρο Βόλου - Λάρισας, θα γίνει κατάθεση στεφανιών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ Ουγγαρίας και το Παράρτημα Ουγγαρίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προβάλλουν με ουγγρικούς υπότιτλους το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στη Βουδαπέστη (Lurdy haz). Πριν από την προβολή θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Δ' του ΔΠΘ, η ΚΟ Ορεστιάδας προβάλλει το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ