Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Β. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ευθύνονται οι κυβερνήσεις

Σε δήλωσή του στο «Ρ», ο Νομάρχης Καρδίτσας, Β. Αναγνωστόπουλος, τονίζει: «Ο Νομός Καρδίτσας είναι ο νομός της ανεργίας, της υστέρησης και της υποβάθμισης και χρειάζεται προστασία για να παραμείνει. Διαφορετικά η ερημοποίηση, θα είναι φοβερή από άποψη ανθρώπινου δυναμικού. Και είναι βέβαιο, ότι η ευθύνη βρίσκεται στις πολιτικές που εφαρμόζονται από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Πρέπει, λοιπόν, να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει ο νομός για να μην οδηγηθεί σε τραγικότερες καταστάσεις».

Γ. ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ

Ο Γ. Τσιούτρας, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, δηλώνει:

«Η αιτία των πολλών και οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός της Καρδίτσας, βρίσκεται στην αντιαγροτική - αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Και επειδή υπάρχουν τα προβλήματα, αναπτύσσονται αγώνες, που έχουν τα χαρακτηριστικά της ενότητας και της συσπείρωσης όλων των λαϊκών στρωμάτων. Γιατί στην Καρδίτσα αν υποφέρει ο αγρότης, δεν μπορεί να "ζήσει" το μικρομάγαζο, δε θα έχει δουλιά ο οικοδόμος κ.ο.κ.

Ομως, αυτή η συσπείρωση πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Και ο ενωτικός αγώνας για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής και την εφαρμογή μιας άλλης σε φιλοαγροτική - φιλολαϊκή κατεύθυνση, πρέπει να ενταθεί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ