Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδεία στο Ναυπηγείο Χαλκίτη

Από τη χτεσινή περιοδία του Συνδικάτου Μρτάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας
Από τη χτεσινή περιοδία του Συνδικάτου Μρτάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας
Περιοδεία στους εργαζόμενους στο Ναυπηγείο Χαλκίτη έκανε χτες το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στη Ναυπηγοεπισκευή και τους κάλεσε να πάρουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδικάτου στις 13/12 (4 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά) και στην πανεργατική απεργία στις 14/12.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, που είχε ως αποτέλεσμα την υπογραφή ΣΣΕ με ικανοποιητικούς όρους, η ανακοίνωση του Συνδικάτου υπογραμμίζει: «Ο αγώνας αυτός δείχνει το δρόμο κόντρα στην απογοήτευση και στην ηττοπάθεια. Αποδεικνύεται ότι και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όταν οργανωμένα συντονισμένα και με σχέδιο, παλεύουμε με γνώμονα αποκλειστικά τα δικά μας συμφέροντα, μπορούμε να έχουμε νίκες και να αποσπούμε κατακτήσεις. Σ' αυτά τα βήματα πρέπει να βαδίσει ο κλάδος. Να διεκδικήσουμε τώρα με αγωνιστικές πρωτοβουλίες ΣΣΕ συνολικά στον κλάδο του Μετάλλου. Κανείς εργαζόμενος κάτω από τα 751 ευρώ. Μόνιμη και σταθερή εργασία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ