Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σύσκεψη για τους ιατρικούς επισκέπτες

Σύσκεψη για τους ιατρικούς επισκέπτες διοργανώνει αύριο Σάββατο το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής - Πειραιά και Νήσων, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27).

«Ο χώρος της ιατρικής ενημέρωσης (ιατρικοί επισκέπτες, ιατρικά τμήματα εταιριών, τμήματα κλινικών μελετών και όλοι οι συναφείς κλάδοι), έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια απανωτά χτυπήματα. Απολύσεις, μειώσεις μισθών, εντατικοποίηση της εργασίας, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει συνάδελφος που να μη βιώνει ανασφάλεια για το εργασιακό του αύριο. Είναι πια μια πραγματικότητα τα σύγχρονα "δουλεμπορικά" γραφεία, στα οποία αρκετοί συνάδελφοί μας δουλεύουν με το καθεστώς του ενοικιαζόμενου. Ο κλάδος εξακολουθεί να μην έχει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, με τον κάθε εργοδότη να μπορεί να προσλαμβάνει με ό,τι μισθό και εργασιακά δικαιώματα θέλει. Επιπλέον, η διοίκηση του ΤΕΑΦΥΕ, του - πλέον - επαγγελματικού μας ταμείου (για το οποίο παρακρατούνται σημαντικές εισφορές από το μισθό μας), προχωρά σε συνεχείς περικοπές στις συντάξεις και σε αποκλεισμό πολλών συναδέλφων συνταξιούχων, εφαρμόζοντας στο ακέραιο όλους τους αντεργατικούς νόμους των τελευταίων ετών», σημειώνει το Συνδικάτο.

Επισημαίνει τέλος ότι η κυβέρνηση, εκτός των άλλων αντιλαϊκών μέτρων, «φρόντισε να μας βάλει να πληρώσουμε φόρο και για τη χρήση των εταιρικών αυτοκινήτων, που για μας είναι εργαλεία δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ