Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Αλληλεγγύη στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Σε νέες δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική προχωρούν συνδικάτα του Λεκανοπεδίου σήμερα και αύριο, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα που απηύθυνε στην προχτεσινή σύσκεψη η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο, συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές του Θριασίου θα πραγματοποιήσουν διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας από τις 10 π.μ. έως 2 μ.μ., με τη συμμετοχή και άλλων συνδικάτων της Αττικής.

Ακόμα, αύριο Κυριακή, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής βάζει πούλμαν που θα φύγει στις 9 π.μ. από την πλατεία Καραΐσκάκη για τη μεταφορά συνεργείων που θα ασχοληθούν με εργασίες καθαρισμού και μικροεπισκευές. Απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους από κάθε κλάδο.

Παράλληλα, είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, τα οποία θα αποστέλλονται στο Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας συγκεντρώνει και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στα γραφεία του ΕΚΛ.

Αντίστοιχο κάλεσμα αλληλεγγύης απευθύνει η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση της υλικής βοήθειας στους πληγέντες θα γίνει σήμερα Σάββατο, από τις 11.00 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ