Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Πανελλαδικό συλλαλητήριο την Παρασκευή στο Σύνταγμα

Σε πανελλαδικό συλλαλητήριο κατεβαίνουν την Παρασκευή 15/12 στο Σύνταγμα στις 5 μ.μ. οι συνταξιούχοι, δίνοντας απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, ενώ επί θύραις βρίσκονται το νέο «τσεκούρι» στο ΕΚΑΣ και ο κρατικός προϋπολογισμός με τις νέες περικοπές στη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και των νοσοκομείων.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων καλούν τους συνταξιούχους σε γενικό πανελλαδικό ξεσηκωμό, να μη δώσουν καμιά ανοχή στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης και να διεκδικήσουν: Αμεση καταβολή σε όλους τους συνταξιούχους των πληρωμένων δώρων. Αμεση καταβολή όλων των κύριων, επικουρικών συντάξεων, καθώς και των εφάπαξ και των μερισμάτων που χρονίζουν. Καταβολή των συντάξεων χηρείας με κατάργηση των διατάξεων του νόμου 4387/16. Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων. Κατάργηση των παρακρατήσεων Υγείας στις κύριες και επικουρικές συντάξεις. Κατάργηση όλων των αντισυνταξιουχικών - αντεργατικών νόμων και απόδοση όσων έχουν αφαιρεθεί.

Παράλληλα, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν τους συνταξιούχους να στηρίξουν τις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και να συμμετάσχουν μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ