Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 30 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Αποκόρωνα και Σφακίων του ΚΚΕ οργανώνουν πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2017, στο κέντρο «Δήμητρα» στο Πρόβαρμα Αποκορώνου. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης, και θα ακολουθήσει λαϊκό και κρητικό γλέντι με πλούσιο φαγητό.

Η ΚΟ Αστακού, με αφορμή τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος και μπροστά στην πορεία εορτασμού των 100 χρόνων που συμπληρώνονται το 2018, διοργανώνει συνεστίαση σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκέμβρη, στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Giannis Village» στον Αστακό, συντροφιά με ζωντανή μουσική, από λαϊκή ορχήστρα.

Γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα, με πολύ κέφι και χορό, οργανώνουν οι ΚΟ Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων αύριο Παρασκευή 29 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο κατάστημα «Νικατσιός», στη διασταύρωση Ζάρκου. Την «ευθύνη» της διασκέδασης έχουν αναλάβει, με την ανιδιοτελή τους προσφορά, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες μουσικοί, «δοκιμασμένοι» σε ανάλογες εκδηλώσεις, που αναμένεται να ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα, ενώ θα υπάρξει και πλούσια λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ