Τετάρτη 17 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την ΠΟΕΣ

Με πρωτοβουλία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ). Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Δημήτρη Αρβανιτάκη, συμμετείχαν ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος, ο υποναύαρχος ε.α. Γιάννης Ντουνιαδάκης και ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης.

Στη συνάντηση, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για προβλήματα που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Το ΚΚΕ δήλωσε τη συμπαράσταση και υποστήριξή του στο δικαίωμα της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών, ενώ κατέθεσε την αντίθεσή του σε διασπαστικές προσπάθειες που υπονομεύουν την ενότητα του συλλογικού αγώνα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συνάντηση με την ΠΕ Βόρειου Τομέα Αττικής

Το ΚΚΕ προγραμματίζει συναντήσεις με το σύνολο των Περιφερειακών Ενώσεων που ανήκουν στην ΠΟΕΣ, με σκοπό την άμεση ενημέρωσή του σχετικά με τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και στην περιφέρεια.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων, σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αττικής της ΠΟΕΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ