Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Αθλιες μεθοδεύσεις στο σκοτάδι από ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ

Στο σκοτάδι, μέσα από άθλιες μεθοδεύσεις, με την παρουσία μπράβων, οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης προχώρησαν, χτες, στην παράνομη «εκλογή» εφορευτικής επιτροπής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει επικυρωθεί το «σώμα» των αντιπροσώπων για το συνέδριο, που μπορεί να εκλέξει εφορευτική επιτροπή.

Αποφασισμένοι να διαμορφώσουν πλαστούς συσχετισμούς στο εργατικό κίνημα, που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να βάζουν πλάτη στα σχέδια κυβέρνησης - κεφαλαίου, χτες, έκαναν ένα νέο βήμα στην «εφευρετικότητά» τους, για το πώς θα προχωρήσουν τη νοθεία. Στις 6.30 μ.μ., ανακοίνωσαν ότι η διαδικασία για «εκλογή» εφορευτικής επιτροπής θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. Ενημέρωσαν μόνο τους δικούς τους αντιπροσώπους και στην πορεία διαπιστώθηκε ότι η διαδικασία, που υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε στις 7 μ.μ., είχε ξεκινήσει από τις 6 μ.μ.

Η «Ταξική Ενότητα» στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης καταγγέλλει την κατρακύλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού, σημειώνει όμως και τις ευθύνες της δικαστικής αντιπροσώπου. Οπως αναφέρει, «η κατάντια αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή της δικηγόρου κας Αγραφιώτη, που είχε το ρόλο του δικαστικού και έβαλε την υπογραφή της σε αυτόν τον εκφυλιστικό κατήφορο, αφού εκτέλεσε πιστά όλο το σχεδιασμό των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ. Εγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος, επιτρέποντας τον εαυτό της να γίνει υποχείριο των εν λόγω παρατάξεων».

Η «Ταξική Ενότητα» καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να αντιληφθούν ότι ο εργοδοτικός συνδικαλισμός δεν έχει όρια στην προσπάθειά του να ελέγξει το συνδικαλιστικό κίνημα και να το υποτάξει στις ανάγκες κερδοφορίας του κεφαλαίου. Ξεκαθαρίζει δε ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα αξιοποιήσει όλες τις μορφές πάλης για να βάλει φρένο σε αυτήν την κατάντια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ