Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ
Κινητοποιήσεις στις 21 Φλεβάρη ενάντια στους πλειστηριασμούς

Στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια, η συγκέντρωση στην Αθήνα

Σε κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς καλεί στις 21 Φλεβάρη το ΠΑΜΕ, ενάντια στα σχέδια των αρπακτικών, κυβέρνησης, τραπεζιτών, μεγαλοεπιχειρηματιών «που θέλουν να βγάλουν στο σφυρί και να αρπάξουν το βιος και τον ιδρώτα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, για να τσεπώσουν ζεστό χρήμα, πετώντας μας στο δρόμο».

Στην Αθήνα, το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Αντίστοιχα, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί σε συγκεντρώσεις, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Θεράποντα και στην πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο. Την προηγούμενη μέρα, Τρίτη 20/2, στις 9 π.μ., μαζί με τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ, διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου καλεί σε σύσκεψη στις 12/2, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του, απευθυνόμενο στις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Επαγγελματοβιοτεχνών, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου. Το θέμα της σύσκεψης είναι: «Η κοινή δράση και η δημιουργία μετώπου ενάντια στους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις - Πρόταση για κινητοποίηση στις 21 Φλεβάρη, ώρα 11 π.μ. στην Εφορία Αγρινίου».

  • Στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις καλούν επίσης η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
  • Για την προετοιμασία της συμμετοχής τους στην κινητοποίηση, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και η ΠΕΣ/ΝΑΤ καλούν σε οργανωτική σύσκεψη την Τετάρτη 14/2, στις 10.30 π.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ